DE BOCK

Willem

De Bock

016 65 03 03

Artikels, dossiers, brochures, boeken. Op het eerste zicht lijkt het alleen maar schrijfwerk. Maar waar kom je uit, als je zomaar begint te schrijven? Als je zomaar vertrekt? Lijkt evident dat je vooraf weet waar naartoe en dat je dan al gauw weet hoe er te geraken. Maar bij een tekst is een structuur met een invalshoek, zeg maar een concept. Van zodra iemand mij vraagt een tekst te produceren, begint dat structureren. Saaie bezigheid? Integendeel.

Creativiteit zit een beetje in het pittig formuleren, maar nog veel meer in de keuzes die je maakt, de wendingen en de samenhang die je opzet, de doelgerichtheid zowel als de vondsten waarmee je boodschappen en ideeën vertaalt voor een lezerspubliek. Theorie? Reken maar dat het praktijk is.

Deze tekstenleverancier kan heel wat ervaring voorleggen, inclusief succesverhalen. Maar voor wat u morgen als tekst nodig hebt, garandeert dit in feite niets. De bereidheid en bekwaamheid om goed te luisteren en daarna het verhaal leesbaar en liefst aantrekkelijk door te vertellen, daar hebt u wat aan. In 'tekst' zit het woord 'test'. De best mogelijke tekst creëren, iedere keer opnieuw, daar gaat het om. Gelukkig heb ik altijd graag tests afgelegd.

Wie meer wilt weten over mijn manier van schrijven en omgaan met inhoud te benaderen, verneemt er alles over op www.willemdebock.be.

Ria

Goris

Jolien

Janzing

Willem

De Bock

Isabelle

Rossaert

Clara

Vanuytven

Liesbeth

Van den Berghe

Els

Put