EVENTS

U organiseert een evenement, symposium of congres? Wij helpen u mee uw event conceptueel uit te werken, modereren of verzorgen de verslaggeving.

Willem De Bock werkte een eigen methode uit om het schrijfwerk voor, tijdens en na een evenement, samen met het modereren tot een geheel te combineren. De opdrachtgever krijgt zo heel wat communicatiemogelijkheden met het materiaal.

Volgens Willem De Bock worden panel- en andere gesprekken al te vaak onvoldoende voorbereid. Dan wordt er maar wat gekletst. Een goede voorbereiding laat de deelnemers aan het gesprek (en uit de zaal) waardevolle zaken vertellen.

Ria Goris weet haar gesprekspartners onverwachte uitspraken te ontlokken en betrekt haar publiek graag bij de gesprekken. Ze modereert voor schrijvers en voor panels van ervaringsdeskundigen en andere experts.

Isabelle Rossaert houdt als moderator van een ongedwongen, ontspannen stijl waarbij een goede voorbereiding  en een sterke gave tot improvisatie elkaar versterken. Isabelle is ook beschikbaar als verslaggeefster bij studiedagen, congressen of participatieve processen (focusgroepen, etc)

Liesbeth Van den Berghe werkte jarenlang als parlementair verslaggever en neemt nog steeds graag de pen ter hand voor verslagen en rapporten.

Ria

Goris

Jolien

Janzing

Willem

De Bock

Isabelle

Rossaert

Clara

Vanuytven

Liesbeth

Van den Berghe

Els

Put