JOURNALISTIEK

Sensatie en overhaaste scoops zijn niet onze eerste zorg. Wij nemen graag de tijd om research te doen, om mensen voluit aan het woord te laten, om alle kanten van een verhaal te tonen. Wij gaan voor teksten die informeren én boeien. Die de lezer van de eerste tot de laatste letter meenemen, met respect voor ons onderwerp en voor de mensen die we interviewen.

Ria Goris is thuis in de wereld van welzijn, psychologie, filosofie en sociale economie. Ze houdt van diepgravende gesprekken en verwerkt ze in diverse journalistieke genres. Ontdek haar werk.

Els Put kiest voor artikels met als invalshoeken gezondheid, verpleegkunde en jongeren. Een persoonlijk interview is echt haar ding.

Willem De Bock is als journalist al twintig jaar sterk begaan met de inhoudelijke juistheid en nuancering van wat hij schrijft. Hij behandelt op een toegankelijke en onderhoudende manier tal van thema’s uit het bedrijfsleven en de economie.

Isabelle Rossaert vertaalt haar journalistieke nieuwsgierigheid in verhalen die niemand ongedeerd laten. Haar pen leent zich het beste voor reportages, diepte-interviews en andere genres op de grens tussen journalistiek en het literaire.

Jolien Janzing vertaalt haar journalistieke nieuwsgierigheid in sterke verhalen die raken. Haar pen leent zich het beste voor reportages, diepte-interviews en andere genres op de grens tussen journalistiek en het literaire.

Liesbeth Van den Berghe tekent voor boeiende, persoonlijke verhalen die raken. Van gezondheid en relaties tot psychologie en kinderen: elk onderwerp kan haar boeien.

Ria

Goris

Jolien

Janzing

Willem

De Bock

Isabelle

Rossaert

Clara

Vanuytven

Liesbeth

Van den Berghe

Els

Put