REDACTIE

Eindredactie, webredactie, copywriting of ghostwriting, het doel is hetzelfde: sterke ideeën in goede banen leiden om er een krachtige tekst van te maken. Onze taak is veelzijdig: we brainstormen, reiken tekst- en structuurtips aan, schrijven en ordenen teksten en zetten de taalkundige puntjes op de i.

Liesbeth Van den Berghe begeleidt auteurs van boeken - zowel fictie als non-fictie - van bij hun eerste ideeën. Ze denkt met hen mee over aanpak en invalshoek, schrijfstijl, lay-out en cover.

Als eindredacteur gaat Liesbeth op zoek naar wat er precies schort aan een tekst of een verslag. De oplossing is vaak eenvoudig: een coherente structuur, een duidelijke gedachtegang, een aangepaste stijl, een correct taalgebruik en net dat woordje te veel schrappen.

Liesbeth vertaalt de ideeën van anderen graag in duidelijke teksten, met de juiste nuances, in een frisse, directe en informatieve stijl. Ze doet dit ook voor webteksten.

Willem De Bock heeft inmiddels zoveel brochures geschreven dat je van een allround redacteur kan spreken. Hij maakt eerst werk van een goed inhoudelijk concept en begint dan pas aan de eigenlijke redactie.

Willem De Bock verdiept zich vooral in het leesbaar structureren en juist verwoorden van teksten die niet-schrijvers door een vakman willen laten bijschaven.

Willem De Bock werkte ooit als junior copywriter in een reclamebureau en freelancete later voor tientallen bureaus. Hij hanteert een pittige, frisse stijl met veel creativiteit.

Ria Goris realiseert brochures en andere publicaties met en voor organisaties. Ze helpt je om informatie, getuigenissen, (beleids)plannen en dossiers op papier te zetten in een vlotte, prettig leesbare en heldere tekst.

Isabelle Rossaert traint je voor en begeleidt je bij de redactie van je webteksten. Ze doet de vertaalslag van wetenschappelijke teksten en dossiers naar een breed publiek.

Els Put brainstormt met je mee over gezondheid en verpleegkundige onderwerpen en helpt je bij het vertalen van wetenschappelijk jargon in een duidelijke, klare taal.

Ria

Goris

Jolien

Janzing

Willem

De Bock

Isabelle

Rossaert

Clara

Vanuytven

Liesbeth

Van den Berghe

Els

Put